Rólunk

A KLART Legal Ügyvédi Társulás a tudásalapú iparágak komplex jogi problémáinak megoldásában szerzett jelentős tapasztalatot. Korunk innovatív újításai több tudományág metszéspontjában születettek, így nem csoda, hogy szabályozásuk is több területet érint, és sokszor kreatív gondolkodást igényel a jogászoktól is.

Ezért mindig az adott szolgáltatás működésének, üzleti környezetének megértésére törekszünk, gyakorlatias megoldásokat dolgozunk ki. Ügyelünk arra is, hogy a legbonyolultabb problémákat is érthetővé tegyük. Hatósági és bírósági oldalról is ismerjük a szakterületeinket, így sikeresen alakítjuk ki a győztes stratégiát.

Butikirodaként csak néhány szakterületre és iparágra koncentrálunk, és ezeken biztosítjuk a legmagasabb szolgáltatási minőséget, nyújtsunk kimagasló teljesítményt.

Végül, de nem utolsó sorban munkánkat átláthatóan, transzparensen végezzük: ügyfeleink előretervezhetik a költségeket.

Kiemelten figyelünk a költséghatékonyságra, ezért gyakran alkalmazunk ügyfeleink igényeihez alkalmazkodó alternatív díjazási megállapodásokat: közösen kialakított projektárakat, átalánydíjakat és költségplafonokat.